Vrijdag 22 december is de Steenweg op Leopoldsburg terug geopend. Een twintigtal leerlingen van De Puzzel Schoor fietsten de veilige fietspaden vandaag alvast in, samen met onze schepenen Werner Hens en Vincent Kolen. Nadien kregen ze nog een warme choco bij Drinkhall Geenen.

De werken zijn afgerond zoals oorspronkelijk gepland. Een mooie prestatie van de arbeiders van de aannemer, onderaannemers en nutsmaatschappijen en al diegenen die het project mee hebben begeleid, want heel wat onverwachte zaken hebben niet voor vertraging gezorgd door het flexibel schuiven van taken.

Het gemeentebestuur dankt alle omwonenden van de wegenwerken en ook de bewoners van de omleidingswegen voor hun geduld (dat soms erg op de proef werd gesteld…). Maar het resultaat mag gezien worden: 3 km riolering, een nieuw wegdek en vooral… 10 kilometer (!) veilige, vrijliggende fietspaden.

Share This: