Wij wensen u en uw familie een positief en gelukkig 2017 toe!

2016 bracht een heleboel zaken om ons zorgen over te maken. Zo heeft de vreselijke terreur op de luchthaven van Zaventem een zwarte schaduw over de rest van het jaar gelegd. Klimaatveranderingen werden alsmaar meer zichtbaar en voelbaar. De vluchtelingencrisis zet een serieuze druk op onze Europese waarden. Als klap op de vuurpijl slaagden volksmenners er in om mensen tegen elkaar op te zetten en kregen het, op basis van leugenachtige campagnes, voor het zeggen in Amerika en Engeland. Wie had dit een jaar geleden kunnen voorspellen?

Ondertussen gaat het kibbelkabinet in Brussel lustig voort met het opleggen van onrechtvaardige maatregelen. Zo snijdt de Turteltaks in ieders portemonnee en maakt daarbij geen enkel onderscheid tussen groot- of kleinverbruikers, jong of oud, rijk of arm,… Ook andere rekeningen werden verhoogd. De lasten en lusten worden doelbewust oneerlijk verdeeld: wie rijk is wordt gespaard, terwijl de gemiddelde burger de rekening moet betalen. De ongelijkheid neemt toe.

Neen, dan is goed bestuur in onze ogen toch wel helemaal iets anders! Onze sp.a-mandatarissen zoeken oplossingen waarbij iedereen zich goed voelt. En zij brengen dit dagelijks in de praktijk door keihard te timmeren aan een beter Balen.

In deze Spots-krant kan u kennis maken met een aantal verwezenlijkingen. Wij dragen zorg voor onze ouderen en zwakkeren. Ook op cultureel en recreatief vlak gaan wij door op de ingeslagen weg. En u kan kennis maken met nieuwe fietspaden- en rioleringsprojecten, een sector waar we sinds enkele jaren voor een trendbreuk zorgen. En dit allemaal binnen een financieel gezond beleid!

Wij wensen u in 2017 vooral een meer rechtvaardige samenleving.

Share This: